Closer and Closer

..and soon we'll find the way

Jahupp, vad har denna fantastiska dag bjudit på då?? Jo, en syster väckte mig vid 9 imorse och sa sen att det var -25 grader ute. Meeen, det stoppade inte oss utan vi gick ner till stallet och gjorde klart. Sen bar det av till Marieberg för att handla lite nya kläder. Hade en hel lista full av saker som var jag var tvungen att inhandla, men istället så blev det boken "Genom dina ögon" och filmen "17 again". Jupps, och problemet var inte ens att jag inte hittade sakerna jag behövde, jag mår bara så dåligt av att vara inne i klädaffärer och dyligt.
Aja, men så är det. Får väl försöka att gå en vända på stan när skolan börjar. Men å andra sidan så hittade jag en väldigt så najs cd-spelare för 999:-. Får se hur jag gör.

Men nu people, till det jag tror ni alla har väntat på;) Min topplista!!;P
Vi har kommit till plats fyra; Denna plats går till en person som faktiskt har blivit upptäckt under 2009. Det genom American Idol där han sjöng sig rätt in i mitt hjärta:P Val av låt var ganska svårt eftersom han har gjort flera otroligt bra, bland annat en skriven av Ryan Tedder. Men tillslut valde jag denna låt eftersom det är hans nya och andra singel.
Så fjärdeplatsen får han eftersom han nog är en av de bästa idoldeltagarna genom tiderna med sina otroliga framträdanden och röst, men nu på sistone så har han gjort lite väl "extrema" framträdanden så därför blev det bara just en fjärdeplats. Vet dock inte hur ljudet är på detta klipp för när jag kollade igenom det så var inte ljudet på, men jag tror det ska gå bra iaf:)




Ha det bra
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

jag såg 17 again idag :D

2009-12-29 @ 22:49:27
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0