Far from the spotlight

UTKLASSNING!!!
Killarna spelar så sjukt bra så det är inte sant!! Efter 2½ minut så körde Higuain in första målet och sen har det fortsatt så:) Higuain och Van der Vaart är båda tvåmålsskyttar, Ronaldo fixade ett mål, så också Benzema:)
När H blev utbytt mot Raul så visade dom hans mål och vad sa kommentatorn?? "Det här är så vackert, ett konstverk!!" Uj så det vämde i mitt hjärta<3
Kan ju säga att om Higuain skulle dyka upp på tröskeln så skulle en viss annan person få leva ifred!! Mitt hjärta slår alltid lite snabbare när H kmr in i bild. hmm, suck:)))
Stort Grattis till Benzema på 22-års dagen också:) Bra present att vinna med så mkt OCH att få göra mål!! Vet att drömmen var att få göra 2 mål, så kör på!! Än finns det tid..

Har spenderat större delen av dagen åt att städa och mixa låtar, fy fn vad kuuuuuul det är!!!!
På tal om det, GLÖM INA ATT RÖÖÖÖSTA!! Gå bara till det förra inlägget så finns det där:) Rösta MÅNGA gånger!! Det går faktiskt framåt, nån vinst är ju att glömma, men det vore kul att komma lite högre:)
Värmde också i hjärtat när jag spelade upp en sak jag mixat för Ia och hon säger "Varför ska du bli regissör?? Varför lyssnade du på mamma och Berith?? Varför går du inte estet?? Du borde syssla med musik!!" Tihi, hon är väl lite opartisk, men jag låtsades vara duktig ett tag där;)
Kunde önska också att den här nedrans snuvan skulle ge sig snart!! Blir nästan värre:( Frisk vill man ju vara på julen..

Nu får ni ha det bra och klä på er ordentligt innan ni går ut!!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0