This is for a New Year, or just the old one...

Hej alla människor:)
När ni läser det här så är det antingen fortfarnade 2009 och ni kan njuta ett litet tag till eller så är vi redan inne på 2010 och ja..ni får avgöra om ni kan njuta eller inte. Själv har jag räknat ut att 2010 förändra en hel del. Tänk på det ett tag..gymnasiet tar slut, inget mer tryggt Karro att luta sig tillbaka på. Allt blir nytt, även om man inte vill det. Meen, det kan inte hjälpas. Man kan inte stå stilla  i tiden för alltid. Tyvärr, för jag tror jag gillar att vara där jag är just nu. Men sånt är livet, just live with it or die..eller nåt sånt;P

Men jag tänkte iaf ta och ge er det bästa av 2009, nämligen nummer 1 på min lista. Lyssna och, oavsett om du hört låten förrut eller inte, tänk tillbaka på 2009. Tänk på de bra och de dåliga sakerna, remember:)
Nej, får inte bli för djup, so let's move on. Denna valde jag delvis för låten, people, det kan vara nya Apologize!! DET är stort! Och sen är ju gruppen helt fantastisk och ah, sångeren har grävt sig in i mitt hjärta;) Nej, men ärligt..han röst är helt magisk, hans ögon likaså och så fort jag hör en riktigt bra låt och kollar vem som har skrivit den så står hans namn där, heelt sjukt. Hur gör han?? Aja..hittade ingen video med bandet, men här får ni låten + text, inte illa det inte:P Och även om ni inte har lyssnat på alla de andra videorna så tycker jag verkligen att ni ska ta en stund och lyssna på den här!! It's really that good..
Men ärligt..Hoppas alla får ett sjukt bra 2010 och minns 2009 med mestadels ett leende på läpparna:)



Åh, glömde..är inte alls nöjd med min header så jag kommer nog byta ganska ofta i framtiden tills jag blir nöjd:)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0