All the right moves

Varför har jag hamnat i ett mönster?? När jag känner mig lonely så går jag in på den sidan. När jag känner mig ledsen och behöver nån som förstår så går jag dit. Varför tror jag att han ska förstå?? Kanske inte är helt ute och cyklar, men att han skulle vara anorlunda är troligtvis bara i mitt huvud. Är det inte bättre att vilja vara hos honom än hos honom?? Kanske för att han är närmare. Husomhelst så är båda för långt bort för att jag ska kunna nå dom..Vad ska jag göra??

Real förlorade och allt min mamma har att säga är; "dom förlorade ju bara med 1-0 iaf" HALLÅ!!!!!!! 1-0 är ett mål för mycket. Nu tog Barca tre poäng och tog över ledningen. Vill ha nån att prata med som förstår:(
Jag vet Jag vet, hon vill bara hjälpa till och tro mig, det älskar jag henne för, men ibland blir jag lite sur.. Och det blir ju inte bättre att den enda som vill prata med mig på facebook är Zlatan och Barcelona fan!! :'( Just nu mår jag inte så bra..
Men jag får väl lita på den som får mitt mörker att lysa upp; Bara för att de inte vinner så har dom inte automatiskt förlorat ligan. Får väl leva på att kommentatorerna sa att han var en riktigt het målgörare just nu, med tanke på att utav de 9 sista målen så gjordes 5 av dom av honom..

Hoppas besvikelsen har lagt sig lite tills imorgon..
Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0