Blue sky

Jaha, det här var ju en trevlig dag, not!!
Och bara för att så ska jag berätta den för er;
Mina smsar att hon är sjuk, vilket betyder att jag får sitta själv på kören. Julsånger blev det och jag märkte snabbt att de som kunde sjunga förra året i alt stämman var borta för det var typ inte en enda kotte som öppnade sin mun och gjorde sin stämma hörd..
Sen var ju Latin lektionen inställd så jag hade hål och jag fick ett sms igår att Agnes skulle ta halv 11 bussen istället eftersom Danne sovit hos henne, så då fick jag sitta själv då med, men det var ändå okej för då kunde jag gå igenom mitt tal och spanskan nån gång..
Efter det så väntades svenska muntliga nationella och självklart får jag ett sms av Agnes att hon missat bussen = jag får sitta själv där med!!! Som tur är så finns den underbara människan Cicilia Jädal som jag kan sitta hos och som jag kunde hitta lite stöd hos under min redovisning. Och ah, redovisningen då?? Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vad som hände..har aldrig känt så där förut. Hela kroppen skakade, tro mig, inte bara händerna utan HELA KROPPEN!!!! Ett tag trodde jag på riktigt att jag skulle svimma eller nåt dylikt. Inte hjälpte det ju att lite folk såg ut som att de såg hur jag skakade och som om dom kände värsta sympatin för mig. suck. Men det gick nog helt okej i slutet..Viktoria log lite ibland, nickade och antecknade.
Sen var det mat!!! Och ja, Agnes sket i att komma så jag fick gå och äta med Cicci och Elina, inget att klaga på där..
´Klassråd med info av Kerstin som berättade hur mycket var och en måste lägga som utökat och vad vi fick lägga som utökat, men också pratade hon om på tisdag och så fick vi biljetter och lite så.
Sen var det den super roliga spanskan..Vi fick redovisa varsin dag och eftersom jag hade skrivit lite om varje dag så gick det apa!! Men men, G är ju också ett fint litet betyg...
Blev ju inte bättre av att mitt halsban gick sönder heller..

Vet inte, men det känns som om jag är inne i en inte så bra period just nu, humöret är på botten och min inställning till vissa människor är inte på topp..vill bara bort, lååååångt bort. Bort från allt och alla, bort från livet.
This was it!!!!!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0