Make me forget

Vaknar upp imorse på tok för tidigt. Går ner till stallet och hjälper min kära moder eftersom hon skulle spendera dagen i en bil..kom hem, gjorde mig klar och morfar kom 10 minuter för tidigt och säger att jag är sen (inga kommentarer..), sätter mig i bilen och bam!!! Självklart har människan radion på och dom spelar Fields of Gold..snälla inte idag, jag klarar ärligt inte. Finaste låten (iaf i den verisionen) och jag tror den var med på minnesstunden.
1 år...oj vad tiden går fort, känns som det var igår hon fannas där, som hon skrattade, som hon bara var vid liv.
1 år...snart 2, 3, 4 och snart rullar det för mycket saker i mitt huvud för att jag ska ens ska orka bry mig. Känner en viss saknad trots att vi efter 9:an bara pratade på internet, men jag kan inte rå för det.. Mina ville att vi skulle åka till minneslunden, men tur hade jag som kunde skylla på att jag var tvungen att vara hemma halv 4, ärligt vet jag inte om jag hade orkat. det var så sjukt jobbigt förra gången.

And I hope life is good
Wherever you are
You will be forever in my heart
Where you couln't hold on
I will try to be strong,
I just hope you belong
Oh, wherever you are

R.I.P

Läste just att Ronaldo blir borta minst 3-4 veckor och kommer sannolikt missa el clasico:( Han kanske blir tvungen att operera foten och då blir han bort i typ 3 månader..not good.
Om Eddie åker ut idag så vet jag inte vad...denna dag is not so good.

Får väl nöja mig med att det gick bra med samtalet med Violeta, hon skulle hjälpa mig med de recepten som jag haft lite problem med, åh hon är alltid så positiv och man får på nåt sett energi från henne att jobba vidare. Med andra ord tycker jag att hon är en väldigt bra lärare + att hon kan ju allting..
Hihi, sen kom Ulla in och höll för mina öron och sa att jag kunde få göra det själv eftersom hon var tvungen att prata med Violeta, hihi och när hon gick sen så tackade hon mig för öronhållningen!! Haha hon är för rolig, och så skrattar hon lite för sig själv också..
Ah, och Hasse, inga kommentarer..hihi skrattar bara

Nä, nu vill hundarna komma ut på en liten promenix,
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0