Secrets

I need another story
Something to get of my chest
My life gets kinda boring
Need something that I can confess

Vill bara säga att jag hade världens konstigaste dröm inatt, vet inte om den symboliserade allt som snurrar i mitt huvud just nu eller vad. Kan ju dra ett urdrag; Jag var Melody i lilla sjöjungfrun 2 och Sebastian försökte få mig att inte simma ut i havet, jag och min familj var i BArcelona och skulle äta pizza, jag, agnes och martina befann oss på en ny arena i Örebro och kollade ösk (där halva laget bytts ut..), helt plötsligt befann vi oss istället på bernabeu och det var el clasico - två mål gjordes båda av Higuain, helt plötsligt blev Higuain min katt som sprang in under min säng..sen mitt i allt var jag tjejen i Glee och svimmade, visade sig att jag hade 40 graders feber och var jätte sjuk!!
Vaknar man från något sånt så känner man sig självklart lite krasslig. Blev inte bättre av att gå ner till stallet och mocka och sen åka till mormor & morfar och städa..

Suck, men åh så glad man ändå kan bli:)
Först sa en på mix megapol ja till "chans till romans" vilket är första gången när jag lyssnat, förbannelsen är bruten!! Sen har mamma bakat lussebullar och dukat upp lite fika när jag kliver innanför dörren. Sen får jag sms från Martina att biljetterna inför imorgon är bokade!! Och självklart har jag nu OneRepublic i öronen, Secrets går på repeat kan jag säga.

Love to all of you from the bottom of my heart;)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0