You make me wanna listen to music again

Längtan är över, här kommer nu ett "riktigt" inlägg;P

Dagen idag var..ovanlig. en endaste liten lektion stod på schemat, denna lektion spenderades mest på facebook och att läsa om min älskling, Higuain. Rätt nice faktiskt:)
Var stuvade mackaroner i skolan så nog blev jag lite ledsen när jag för en gångs skull inte skulle äta i skolan:( meeeen eftersom jag har världens bästa mamma så gjorde hon stuvade mackaroner till mig när vi kom hem:))))) me happy again.!

Har spenderat eftermiddagen till att kolla efter stipendier som man kan söka, utan resultat..som det ser ut just nu så blir det inget Madrid och jag är ledsen:'( vill ju så gärna åka!!!
Men min morfar bli iaf glad, det senaste jag hörde var att han skulle åka med..och till mamma säger han "vet du om att hon ska till Madrid??" hihi, han är så gullig:) och så sa han att han nog inte skulle leva när jag kom hem igen, hej här försöker vi få mig att känna mig dålig och stanna hemma;)
Men ah, tänkte prata med Kerstin Bergh om det och Mina sa att hennes pappa kanske visste nåt så det blir att skicka ett litet mail till honom också:)
Oj så jag vill åka, och det blev ju inte bättre för att Barbro pratade med mig lite om El Clasico och sa att jag fick åka ner och bada i nån fontän (antar jag att det var) efter att dom segrat nån gång..JAGVILLJAGVILLJAGVILL!!!

Nä, nu ska jag inte tjata om det mer..nu ska vi prata musik istället, för vad är väl bättre än musik??
Fick veta av Martina att jag skulle få OneRepublic låtarna imorgon på usb..inte så illa pinkat inte:)
För tillfället sitter jag och lyssnar på Adam. Upptäkte att skivan jag beställt finns på Spotify!! Och inte bara den, utan en skiva till:O hur beställer man den???? Suck vad bra han är..musik är nog det enda som verkligen är, om du förstår vad jag menar. Ska förresten skriva om det på engelskan, hur musik kan påverka människor. Men tänk på det en stund, vad är det i filmer som får dig att gråta eller känna glädje?? Är det inte musiken så säg?? Kanske, kanske inte..

Kan påpeka att det verkar som om allt och alla vill slänga gårdagens förlust i ansiktet på mig!! Var jag än tittar så är det en bild på Zlatan där det står om hur han krossade Real igår, HALLÅ!! var det bara jag som tittade på matchen igår eller?? Han krossade absolut inte Real..fast när jag tänker efter så kan jag säga; var det bara jag, Martina och Evelina som såg matchen igår?? Suck, älskar dom alla iaf:) står vid deras sida i ALLA motgångar, stora som små!!

Ojsan, blev det mycket nu?? Aja, läs om ni orkar (fast om ni läser det här så har ni antagligen orkat..). Må bra och lev väl!!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0