It's my life

"Today is a new day"

Fick just veta att jag ska till Mina imorgon:) får se vad vi kan tänkas hitta på..efter att hon hämtat mig i sin bil (!) så kanske det är lika bra att åka och hämta Melodifestivalbiljetterna. Asså det är helt sjukt, kan fortfarande inte fatta att jag hann att fixa dom där biljetterna:) I'm a happy happy girl in a happy happy world;)
Fast innan det så ska jag försöka börja fixa lite pengar genom att städa hos min kära mormor (ja, och morfar för den delen..), mamma skulle köra runt henne lite i stan för den var nåt hon skulle göra, under tiden passar jag på att städa på nedersta våningen så man kan lyssna lite på Mp3 utan att behöva oroa sig för att nån kan prata med mig!!

This aching heart ain't broken yet

Okej, I know, vi har lov, men var sjutton gubbar är alla människor?? Igår var jag inne på facebook och hade typ 3 inloggade vänner..vad händer som jag har missat?? Känner det som att alla vet nåt som jag inte vet..I feel left outside:(
Meeeen, jag inbillar mig nog bara...som jag har gjort med allt annat. Jag lovar att jag har fel och bara har varit dum och det kanske är lika bra att glömma allt?? I don't know..

That's all for now, ha de bra:)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0