Om jag kunde drömma

"Hope is your best friend in life"

Okejs, dagen har varit ganska tråkig, började med mockning i stallet och har nu på eftermiddagen jobbat lite. Hann att prata med min syster på telefonen också och tycks tro att jag alltid måste vilja nåt mär jag pratar med henne..kanske vill jag bara prata!! Nä, nu ville jag inte det, men skit samma:P Hon konstaterade iaf att jag är värre med Eddie än vad jag var med Måns..ehm, okej. Kanske, kanske inte, who knows??
På fredag äre iaf Las Vegas-tema på Idol och Eddie sjunger "Can't take my eyes off you" av Frankie Valli:)

Kom på också att det är omöjligt att gå och titta på "This is it" med Ia när hon är här..på torsdag är det bröstcancer-galan med Måns (måååste ses), på fredag IDOL!!!, på lördag ska vi äta hos mormor och morfar och så antar jag att Ia vill titta på¨lilla Ola:P så, when do we have time?? NEVER, kan jag säga er, NEVER!! :(

Kom på att det var ett tag sen jag lämnade en lite up-date på grabbarna (alltså real..)
Förlust igår, 4-0, i Copa del Rey :(
Higuain <3 och Lass tillbaka..och ah, det ser ut som att Ronaldo inte kommer kunna spela mot Getafe på söndag, men vi får se. aaaallt kan hända:)

Ikväll blire "Alvin och gänget" och Grey's med mamma, Agnes lovade att smsa mig hur det går i ÖSK-AIK matchen också, me like:)
Är sista hemmamatchen för ÖSK på söndag, Gå 2 betala för 1..är det extra pris eller gratis så springer jag dit!! Me like a lot:P

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0