Release me

"Together we all share a dream"

JAAAAAAA!!! Melodifestivalen biljetter fixade!!!!
Mamma tittade i Allehanda och såg att det var ett extra genrep insatt och jag skyndade mig som attans i stallet och kutade hem och beställde..There IS a God!!!!!!

Läste i tidningen också att Roni hade silverskor och fixade 2 mål, och jag var inte där:( Jag skulle ha varit där!! I hate this sooooooo much!!!!!!!!!!!!!!!
Men ah, hade jag varit där så hade jag inte varit här och kunnat röstat på Eddie så han fick stanna..Tror jag på ödet?? Svar: JA!!
Men ah, stod i tidningen också att drömmer åter lever..kanske blir ett Europa och ett Real iaf. Ja, jag vet, det är inte så sannolikt, men men..dream on!!

Kan inte sluta lyssna på Adams låt "Time for Miracles", känns som att den kom in i mitt liv när det behövdes. Så sjukt bra så det är inte sant!!

Har mina funderingar på att gå på "This is it" iaf..Ia skulle följa med om jag ville:) Måste prata med Agnes också och se om hon ville följa med eller hur hon känner för.
Annars händer det inte så mycket på höstlovet för min del, blir väl en hel del sova antar jag..jag menar vad är bättre än att sova??
Funderar på att börja läsa fjärde boken i Twilight-serien. Men ah, vi får se..ska städa lite hos mormor också.

Nä, nu får ni ha det bäst, Busen och Schplutt fryser och vill komma in, så jag måste dra..
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0