Only by the night

FILOSOFI!!! Vad sjutton ska man göra med skiten??
Kanske borde sätta ut alla filosofi männiuskor i skogen och låta dom sitta där och filosofera och se till att dom låter oss andra människor vara i fred!!!!;) eller nej förresten..jag bor ju för fn ute i skogen!!
Men suck..vad ska vi då göra med dom?? Blääääääää

Mamma gick ut med hundarna för ett tag sen och har inte kommit tillbaka!! Börjar bli orolig..kommer hon inte inom en kvart så ringer jag bergis polisen!!

Städade klart idag och fick 600 för besväret..såå det var ju kul.
Imorgon blire att växla lite money till euro, köpa en tröja eller nåt(?) och köpa hörlurar..
Sen efter skolan drar jag till marieberg med mamsi och köper nya skor!!! Behövs verkligen..och troligtvis ett par STORA mjukisbyxor!!!:P

En vecka, EN VECKA!!!!! ah, sen sitter jag där, tittar på när Messi flyger fram över planen, när det (förhoppningsvis) bli oavgjort..ah, det är grejer det:)

En liten snäll kille från Grekland kanske hjälper mig med PA (om jag har tur)..han skrev iaf att jag skulle maila honom om vad jag behövde hjälp med och det gjorde jag:)
Han skulle typ hjälpa mig med ett grekiskt recept, men jag mailade över alla länder så vi får se hur det blir;) Han kanske tycker att jag är jäääätte jobbig och bestämmer sig för att dissa mig totalt..:P men han verkade lite snäll så det tror jag inte..hoppas inte..tror defenetivt inte..eller??
 
Nä, nu blir det nog snart skallgång efter mamma..!!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0