Now it's only me

Idag är det en speciell dag. Nej, inte för att det är Nobeldagen. Nej, inte för att det är idolfinal. FÖR DET ÄR HIGUAINS 23-ÅRS DAG!! :D Har ätit prinsessbakelse så det får vara tårtan. Hoppas han får en riktigt super födelsedag trots allt som händer med operationen och så. Ett stort Grattis från mig får han iaf, trots att han aldrig kommer få veta att jag säger det ;)



<3

Ikväll är det ju iaf Idolfinal och jag är såååå taggad! Har kollat lite smått på uppträdandena, fast utan musik och blir ännu mer taggad. Vem glömmer väl liksom Jays verision av Like a prayer? Och det såg ut som att Minnah kommer bjuda på en rejäl show med What you waiting for. Sen är det ju vinnarlåten som brukar vara riktigt bra. Att den i år är skriven av bland annat Christian Walz är ju bara ett stort plus :D Snart dags....

OCH, om det är någon som har tänkt att åka till Tyskland och titta på Eurovision finalen så kan man köpa dom på söndag, men det gäller att vara snabb för de brukar sälja slut på en timme. Now you know ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0