Running in circles

Känner att jag kanske inte fått så mycket gjort som jag hade hoppats idag...

Jag började med att skriva recensionen så jag iaf slapp ha den hängandes över mig och skickade in den. Var tydligen inget att ändra på för nu ligger den uppe på hemsidan. Check it out! :)

http://www.losnummer.se/kultur/2010/12/jag-vill-bara-ha-mer/#more-7099

Sen, eftersom min hjärna bara inte vill jobba hemtenta, började jag lite med artikeln till tidningen. Ringde till Owe, inget svar. Efter ett tag ringer människan tillbaka och vi pratar lite. Skön snubbe! Var inte svårt att prata med honom inte. Haha, kanske berodde på att jag knappt fick en syl i vädret! Men men, vi kom iaf fram till att det vi trott var en nyhet hände för 4 år sedan. Lite sug. Pratade med Emma och vi slopar den artikeln så då behöver jag inte skriva den heller :) Och Emma och Sasa skulle hinna skriva allt annan så jag behövde inte ta på mig något nytt, skönt.
Sen är det ju den här hemtentan. Hade räknat ut att jag skulle klara den om jag gjorde 2 frågor idag, inget imorgon, 2 frågor på onsdag och den sista på torsdag. Ja, idag har jag inte gjort klart en enda fråga! Suck. Varför har inte jag en smart och arbetsam hjärna för? Jag försöker, men hur lätt är det när artikeln jag ska läsa fär att kunna svara på frågan är full av ord jag aldrig hört och därför inte har den blekaste vad de betyder? Det går inte! Aja, får jobba på imorgon eftersom jag är hemma hela dagen då med. Ska dock ha min Eclipse visning då och den tänker jag banne mig inte missa!! Får köra på innan det..

Nu ska jag se om jag får något gjort eller om jag bara skiter i det för nu.
Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0