Save yourself from the heartache

Igår var ingen bra dag. Allt bar emot mig :( Hämtade ut tentan och var nära att springa runt på universitetet och leta efter de jäkla lärarna. Jag fattar inte vad deras problem är, och inte skriver de vad det borde stå istället! Nä de skriver bara "Varför?". Varför skriva så när jag inte ens kan svara på varför jag tänkte som jag gjort? Så dåligt! Nu måste jag gå upp ap tidigt på onsdag och skriva igen! Tror dom jag tycker det är roligt eller?
Sen funkade inte bloggen så jag kunde inte skriva något. Jag var bara såååååååå nära att skrika då kan jag säga.. bläääää på igår.

Har nu gjort tentan som man skulle göra på blackboard. Gick PISS!! Så dåligt att man inte kan gå tillbaka till de frågor man redan svarat på, kom nämligen på att jag svarat fel på en fråga innan jag skickade den, men kunde alltså inte gå tillbaka och ändra :( Dålig stil tycker jag... Fick hälften rätt och det tycker jag ska vara okej, men nej. Man får bara ha 3 fel...

Men, nu ska vi ju inte hänga upp oss på saker som inte går särskilt bra, låt istället se på de bra sakerna :) Pratade med Mina igår och vi kom fram till att vi på onsdag (efter tentan jag nämnde förut...) ska träffas och ta en fika/äta lunch och snacka ihop oss om vad vi ska göra i tävlingen om det hemliga Adam-priset. Vi prata lite om att skriva en till låt, men vi får se vad vi kommer på. Är lite sugen på att göra en film också, men det kanske inte Mina är så glad i ;) Haha, aja, vi får helt enkelt se vad som händer. Så himla skönt då också, några veckor utan föreläsningar! Så sjuuuuukt sjuuuuuuukt skönt :)

Jag vet att jag skulle berätta något mer, men har glömt vad det var. Aja, får väl se om jag kommer på det och skriver ett till inlägg :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0