What would you do if I told you how I feel

Nu känner jag att jag inte varit så duktig på att blogga i helgen och allt som kommit upp har varit kalendern. Anledningen är att jag inte riktigt haft tid, vilket jag inte har nu heller, men det skiter jag i. Här ska skrivas ett inlägg! :)

I lördags åkte jag till universitetet för att kolla in Örebro Studentsångares julkonsert Kalastider. Hade inte så jätte höga förväntningar, bara att de skulle stå på scenen och sjunga. Oj så fel jag hade. Sjöng det gjorde dom. Och dansade. Och gick ut i publiken. Och spelade instrument. Riktigt bra var det kan jag lova. Ska försöka skriva ihop en recension nu också, tror de väntar på den snart.
Går vidare... Igår hämtade Mina mig, och hamnade i diket! Det är lugnt, ingen skadade sig och alla inblandade mår bra. Hon hämtade mig iaf för att vi skulle in och kolla på Månsan när han sjöng på O, Helga Natt. Efter lite skräpslängning (och jag och Mina är bäst på att slänga cellplast!!!) stod vi där på torget och sjöng och frös. Efter själva konserten signerade Måns lite, men jag och Mina kom fram till att vi inte skulle vara jobbiga och gå dit. Nu ångrar jag mig kan jag lova. Hade ju varit guld med en liten kram och en kråka på julskivan. Men men, får skylla mig själv. Hittade iaf Poplife som jag letat efter i veckor nu! Är en stor intervju med en viss Andreas Carlsson om Dandy och så. Emma glad :)

Nu har jag precis ringt till Cedebacks och avbeställt min körlektion imorgon. Eller jag lämnade ett meddelande så jag hoppas de får det så jag slipper betala! Har super mycket den här veckan plus att jag hade svårt att ta mig in. Förutom recensionen av Kalastider ska jag försöka skriva Hemtenta som går bajs och skriva en artikel till tidningen. Ibalnd hatar jag mig själv som tar på mig grejer när jag egentligen inte har tid. Så ah, det är väl bara att sätta igång nu då. Med lite tur kommer Eclipseboxen i brevlådan senare under dagen också :)

Goodnight and Goodbye 


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0