Now I'm afraid

..It's to late to apologize

Vill börja med att peppa alla att gå på stödkonserten för Haiti på Conventum på söndag. Den börjar klockan 19 och håller på till ca 22! Kostar bara 100 kronor och det är ju för en god sak liksom! Sen får man skänka hur mycket man vill på plats. Biljetter finns att köpa på ticnet och Conventum. Om man nu av nån anledning inte vill hjälpa de drabbade i Haiti så kan man ju gå dit och kolla på mig och de andra i den typ 300 pers. stora kören. ;) Hoppas jag får se några bekanta ansikten när jag står där och tar ton! :)

Men då till det andra som händer i mitt liv just nu; Skolan gick ut på att öva inför konserten, kort svenska med att läsa engelska (?), lunch med trevliga flickor och sedan film om Rom på latin lektionen. Med andra ord har min dag varit ganska bra:)

Har upptäckt att Ramos är en av Reals fyra kaptener! Omg, gull på han liksom;) undrar om han kommer efter Casillas (som är efter Raúl) eller om Guti (som är den fjärde) kommer före?? Hmm, tåls att tänka på ett tag.
Sen blir man lite ledsen när man kollar på facebook och upptäcker att håret troligtvis ska flytta till Uppsala!!! ÅH NEJ!! Jag som planerade att flytta till Tybble och bo granne med honom:( aja..jag överlever nog på nåt sätt.

Nu blir det lite mat så man blir glad;) Ha det bäst..
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0