Heartache on the dancefloor

..baby dance with me

Dagen har bjudit på marken. Kallt som fn var det, men lite varmare blev man av att ta en varmchoklad på Hälls:) Dock blev man lite rädd när morfar ramlade för han inte såg trappsteget!! Tur att det stod en människa vid disken, annars hade han typ kört huvudet genom glaset! Hmm
Annars har jag inte så mkt att berätta om min dag. höhö

Borde göra lite PA, det är ju inte såååå länge kvar nu tills det ska vara klart. Men igentligen så vet jag inte så mkt vad jag ska göra..det som är kvar är typ att översätta fraser och det behöver jag människors hjälp med! Men lite jobb blir det nog imorgon iaf..får se då.

HAr funderat lite på att köpa en skiva, det finns ju så otroligt många jag vill ha!! Funderar på några stycken, bland annat Jason Castro debutplatta! Sen finns det ju några som börjar bli som Beyonces; att jag viljat ha dom i tusen år utan att jag köpt dom! Men jag vet inte..måste tänka på ekonomin och jag vill verkligen se Avatar! Har nog kanske fått med Martina, hon erbjöd sig igår, Thank you:) Aja, iaf..nästa månad är det ju dags att lägga pengar på en liten speciell skiva;) På tal om det så är det precis en vecka kvar idag! TAGGA!! höhö, eller nåt;)
 
I smile but it's only faking
Cause inside I'm breaking

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Samira

hej:)

Börja följ min blogg och komentera!<3

(om du verkligen gillar Devin och hans humor!)

2010-01-30 @ 21:07:53
URL: http://lovedevin.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0