If I close my eyes

..I only see more pain

Går direkt in på dagen. Matte, precis som vanligt; Birgittas historier om sig själv, genomgång och räkna själv.
Hål timme som spenderades på Hälls med tre trevliga flickor. Lunch sen då en stol försvann mystiskt;D
Spanskan se då jag jobbade på och Barbro sa faktiskt "Vad mkt du har skrivit" (y) För att fortsätta på spanskan så undrar jag om Barbro var hög på nåt eller så:D Haha, nä asså hon är lite gullig, men hon behöver ju inte var helt till sig..ska inte berätta vad som hände för då känner jag mig så ego;)
Engelska sen då jag fick veta 5 minuter innan uppsatsen vad jag behövde träna på, kul liksom (not) men men, hoppas det gick något bra iaf.

Nu till andra saker. Kan först säga att alla som vill slippa mitt klagande hoppar över den här delen!!!!
Låt mig lite kort bara prata om hockey. Imorgon blir det premiär för emma vid hockeyrinken;) Om jag säger så här (så kanske alla förstår hur jag tycker) att efter att det varit prat om hockey ett tag så kom jag in i nån depp period! Jag klara inte alltså!! Fattar inte hur jag ska överleva en hel match, hoppas bara verkligen att Mina följer med så jag slipper känna mig så lonely (alltså inte för att jag inte gillar att umgås med tjejerna, för I love it, men iinte på hockey). Har iaf bestämt att inte åka hem innan för tå kommer jag tagga ur och skicka ett sms till nån utav tjejerna och säga att jag inte kommer och den här gången så ska jag gå!!
Okej, nu har jag klagat nog;)

Har några saker till på hjärtat men jag tror jag behåller dom för mig själv, blir nog bara fel att delge det eftersom jag inte tror att andra kommer känna som jag gör..
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0