I'm on my way..

..home sweet home

YES!! Då var 50-poängarna klara!! Ihi, så sjukt skööönt:D Eximinationen eller vad den hette gick apa, försökte le lite så hon trodde jag ver delaktig och så, men grejen var att jag satt och funderade över egna val. Kom på hur jag skulle göra bara för i nästa stund ändra mig och så fortsatte det fram och tillbaka..jag dör på livet. Det är för fn inte så lätt att bara välja. Hm..aja, jag hoppas att det löser sig.
Annars har dagen varit helt okej. Matten var, ja, matte. Inget mer att säga om det. Spanskan bjöd på skratt, och tydligen tycker Barbro att jag har konstiga idéer. Hmm, bara för att jag tycker att Amable är ett fint ord och skulle vilje döpa ett av mina barn till det. Inte för att jag vill ha barn, men iaf..
Engelskan var också helt okej. Lite flum och lite så, fun:) Fick veta att Sofia tagit körkort, så Grattis!! 

Efter skolan gick jag en stund på stan och letade efter present till morfar som blir 86 idag, Grattis!!<3
Hittade inget av det jag letade efter så det blev en godisskål full med godis + en trisslott:) Han sov när vi kom så vi lämnade det vid hans bord, I hope he like..

Dåliga nyheter har jag också, men dom vet alla ändå så..Ingen mer Porokara:( hur överlever man?? Hmm, ska nog banne mig göra den där facebook-gruppen. suck. dom kan inte göra sånt! eller??
Sen kan jag informera om att jag slutar med mina eurovisionrapportar..händer en hel del nu och jag orkar inte hålla på, är ni intresserade så tror jag ni hittar infon iaf;)

Men nu är det Hollywoodfruar som gäller, skit i Anna Anka, det är Maria som gäller!! Så sjukt rolig, min nya idol;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0