When I've got time

..I will show you my everything

Okej, skrev inget igår..dåligt av mig!!
Men iaf, det blev lite skola och lite hockey, precis som planerat:) På spanskan satt jag och kolla lite klipp på Higuain och hittade ett på när Real-killarna skulle önska God Jul, så sjukt roliga är dom så jag dör! Så mycket kärlek så jag tror jag svämmar över!! (lägger in klippet längst ner:P)
På latin lektionen sen pratade Violeta om att dom skulle ha ett möte om budgeten och att hon skulle tycka det vore jätte kul att åka till Rom med oss!! Ohlala liksom, Violeta; jag åker gääääärna till Rom med dig också;P alltså ärligt, jag gör det..
Sen blev det köp av mat och åka till Martina där tiden mellan skolan och Hockeyn spenderades. Alltid trevligt med en liten stund med tjejerna:) Sen blev det då Hockey och jag måste säga att jag är lite kär i effekterna i början:))) annars va jag så trött så det blev lite segt. Men men, fick ju finally se honom igen och mmmmums;P

Dagen då? Lite seg..matten gick förvånande snabbt!! Sen fika med girlsen, Martina & Agnes och det blev bara jag och Evelina kvar. Trevlig tjej det där måste jag säga:) Spanska sen och jag måste erkänna att jag fattar mer nu när Evelina sitter med oss än jag har gjort innan hon kom (y)  Engelska, åke tråk. But life happends sometimes.

Kan passsa på att ge ett litet musiktips!! Sheris skiva "First sign", riktigt riktigt bra! Speciellet "Fearless", yesbox, nu vet ni det också;)
Men nu till mitt Real-klipp. Alltås kan man annat än älska dom på riktigt?? Håll ett extra öga på Ronaldo feat. Káka (hihihi), Albiol (när blev han så där gullig och bara rolig???) och självklart Higuain feat. (Ezequiel) Garay (y) som sagt, jag dör av all kärlek!!;P hihi



nu blev det mycket, men jag hoppas och tror ni överlevde:)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

naw, de var lite söta ja! hihi :D särskilt han som gör ljud xD albiol tror jag det är vavvavava ;D höhöhö

2010-01-26 @ 18:59:06
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: emma

hihi, ja det är albiol;) gulligulligulli<3<3<3

2010-01-26 @ 22:26:16
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0