Do you catch your breath when I look at you

...like I do

Med lite blandade känslor blev det en återträff på Karro. Lärarna från Karro och Rudbeck skulle underhållas med två låtar och med det belönades vi varsin biobiljett som ska inhämtas i slutet av veckan :)
Lilla gulliga Violeta halvt ställde sig upp när jag skulle gå och vinkade, haha..*svälj*, jag kommer sakna alla och idag blev det väldigt tydligt.
Efter det hängde jag med Mina till arbetsförmedlingen och skrev in mig som typ alla studenter i hela stan, haha. Ah, kan alltså sammanfatta med att det var människor överallt! Men innan vi lyckades komma in blev vi stoppade av en Socialdemokrat som skulle göra lite reklam eller nåt..sjukt söt va han och sjukt glad! ;D
ja..för att fortsätta min beskrivning av dagen så fortsatte jag och Mina till körskolan och jag har nu 4 körlektioner inbokade! Good Emma! haha, fick kommentaren "ja, det är väl dags med det nu..." ;)
Har nu sjukt ont i fötterna. Min lilltå är svullen och lite sårig från i fredags så min kära moder sa att jag bara skulle ha mina flip-flopp för att inte göra det värre utan att det skulle läka till Madrid...ingen bra idé! Att gå runt hela dagen med flip-flop gör att man sen på eftermiddagen/kvällen får säga AJJJJJJ!!

Sen har jag varit lite duktig och börjat packa! Jag åker ju snart vet ni..scary. Ska försöka prata med Evelina och se om vi ska träffas innan, hon pratade nåt om det på studenten. hmm. Ska också försöka åka ut till marieberg på torsdag med mamma och köpa det sista som behövs. GOSH!! funfunfun

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0