When darkness fall

...I want to be where you are

Jag skulle vilja skriva en super fint inlägg om dessa tre åren jag spenderat på Karro och som nu är slut, men jag hittar inte rätt ord för att göra det. Kan bara säga att alla, allt från elever till lärare, har varit helt fantastiska och jag kommer sakna alla så sjukt mycket!! Jag skulle vilja citera Peter Settman; "En gång i Melodifestivalen, aldrig utanför", lite så känns det med Karro.."En gång på Karro, aldrig utanför". Jag kommer alltid vara pilt i själen och det är jag för sjutton stolt över!!
Tack alla för dessa underbara år!! <3

Gårdagen var riktigt lyckad också och gråten fanns där i halsgropen mest hela tiden. Först var det champagne-frukost hemma hos snuttan som var riktigt mysig! Det blev till och med lite prat med några som jag knappt sagt ett ord till innan..gull. Såg lite människor som gör mig glad och det blev lite fotografering, lite köp av blommor, lite aula (oj vad duktiga alla var och stort grattis till våra kära Sp3B:are som fick ett stipendium!!), lite baguette och cider, lite mys med klassföreståndarna och sen sprang vi ut och allt var slut. Vi var inte längre elever på Karolinska Skolan..
Allt som hände sen var bara positivt. Hittade agnes efter en träff med familjen och vi tågade med orkestern till stortorget. Lite flakåk bidde det och banne mig vad jag bestämde mig för att åka på det där flaket! Jag är så sjukt höjdrädd och när jag såg hur vi var tvungna att klättra mådde jag inte så bra..men jag sa till mig själv; "Emma..du tar bara studenten en gång i livet och det är nu! Du åker bara flak en gång i livet och det är nu! Om du ska trotsa din rädsla så finns det väl ingen att göra det för så mycket som för SP3B" och jag började klättra! :D Lite mys på slottskrogen, hemma och hos evelina blev det sen och trots att ögonen knappt höll sig öppna så var det bäst <3
Tack alla..

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

<3

2010-06-05 @ 22:13:45
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0