As long as I see the strobelight

...I'm dancing all night long

Kollade mina inlägg från igår och oj vad sur jag verkade..haha, sorry ;)
Är inte sur idag vad jag har märkt iaf :) Sitter och håller tummarna för att ett litet mail om att jag vunnit biljetter till Adam på onsdag. Jagvilljagvilljagvill!!! Finns ju typ ingenstans man kan köpa så enda alternativet är ju att vinna..men ja, jag vet ju att chansen inte är så stor, men hoppas jag man ju ;)


suck. så bra. så snygg. så åååhhhh.

Aja, annars då?? Har tillbringat förmiddagen med städning hos mina gulliga morföräldrar och förhoppningsvis tjänat lite pengar :) Aldrig fel.. Ska tydligen med pensionärersföreningen till Åland den 20:e om det finns platser kvar (y) min morfar verkade vilja att jag skulle följa med så vad katten, klart jag gör!! Behöver ju inte betala nåt heller ;)

Sen förföljs jag av frågan om det blir fotboll ikväll eller inte..vet inte huuuur jag ska göra. Är ganska trött och det kommer ju bli sjuuukt kallt. Kanske är bättre att stanna hemma, värma sig, vila och spara pengar?? I don't know..vi får se hur jag gör efter att jag tänkt över det en liten stund till :)
Fotbollen igår slutade ju iaf lyckligt (y) 3-2 till Real och vem gjorde 3:e målet?? Jooo, självklart HIGUAIN!! <3 den snubben är för bra..PUSS

Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0