He's my darling

..he's my numba one

Är nu lite klokare på vad som händer mig i framtiden..men bara lite ;)
Dagen på Universitetet var faktiskt ganska givande, och jag är nu mer än någonsin säker på att jag ska fortsätta läsa direkt. Fick veta också att ett av de programmen jag ville gå inte hade så stor arbetslöshet som jag trodde. Det var tydligen ganska lätt att få jobb!! Hmm..det tåls att tänka på. Sen träffa jag en skit trevlig student också och det hon gick lät inte helt fel kan jag nämna. Såå mycket att tänka på..

Mina var snäll och följde med mig på sista föreläsningen och sedan bidde det lite mat, som hon också var snäll och följde med på..inte så kul att gå själv liksom :)  Fick åka bil hem också. Och ah, kom hem vid 5 halv 6, och då var det bara att maka sig ner till stallet och mocka lite..not soo fun!!

Sitter nu här med huvudvärk och vill bara gå och lägga mig och sova i några dagar. Sova bort allt som får mig på dåligt humör, sova bort all negativ energi så jag konstant mottar. Orkar inte med!! Några gånger för mycket nu va?? Aja, who cares? Not me! Har slutat med det nu, det är liksom inte värt..vill ju inte må så här every day :( 

Inte blev det nån fotboll idag heller, visades inte på TV..eller ja, inte på min TV iaf. Bajs.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0