I'm here for your entertainment

..can you handle what I'm about to do

har varit lite effektiv idag och handlat skor :) Lyckades hitta exakt lika som min gamla (y) och sen blev det ett par skor som jag planerar ha i Madrid och på studenten!! Yesbox, så nu hoppas jag att jag hittar en klänning eller nåt som är vit (allt för att göra klassen glad :P) men med lite mörkblått i..



Nån som sett en klänning som passar dessa??

Köpte en film också, "En shopaholics bekännelser". Känner att jag måste tagga film lite nu när jag bestämt mig för att söka till filmprogrammet. Det lät ju väldigt bra måste jag säga när jag lyssnade på dom. Ett perfekt program för dom som är lite osäkra på vad dom vill, ett program som känns lite safe + att man får 3 terminer där man får välja kurser helt fritt (y)
Meeen, jag har ett litet problem bara. Hur fn anmäler jag mig?? Jag skapade nått konto när jag anmälde mig till högskoleprovet men nu vet jag ju inte hur jag kommer in på det..det cpar sig bara :( Hoppas Evelina kan hjälpa mig lite, hon har ju typ redan gjort det :)

Idag är också dagen då Adam är på sitt första besök i Sverige, OCH JAG ÄR INTE DÄR!! :'(
På "Vakna! med The Voice" så sa han att han planerade att komma tillbaka (y) nu sa han att det var planerat nästa månad, men det där vet man ju aldrig..men om det är sant; NÅN SOM VILL HÄNGA MED?? Vet inte om jag får med min syster då eftersom hon har börjat sin praktik då.. Och jagvilljagvilljagvill gåååååååå!! Snälla, nån??..ingen??

Aja, ska typ äta lite nu tror jag..är sjukt hungrig!!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: agnes

fina skor men filmen suger :)

2010-03-31 @ 19:38:51
URL: http://fakestar.blogg.se/
Postat av: emma

aha, attans..men men, jag fick den ganska billigt ;)

2010-03-31 @ 19:52:22
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0