It's going to be crazy

..so be prepared for about anything

Sitter och kollar runt en massa på Melodifestivalen. Snacka om att det är ÖPPET om vem som vinner just nu!! Jag som tänkte i början att det enda hotet mot Darin var Jöback, men jag tror jag har misstagit mig en hel del. Om man går in på ESC så står det typ att måånga tror på Anna, medans det på en annan sida är en majoritet som tror att Timotej tar sig till Oslo. Sen måste jag ju nämna också att det i slutet av förra veckan var mycket spekulationer kring Eric Saade, och ja..Darin är ju ändå en liten favorit kan man ju säga. Inte ska man väl heller räkna bort Pernilla, och vem säger att inte Salem spelar sig ända till Oslo? Och som sagt, Jöback har allt på sin sida för att vinna, och som dom ofta säger; det är INTE ovanligt att det skrällar i en svensk final! Ta förra året som exempel, vem hade trott att en operadrottning skulle få åka ända till Moskva?? 
 Tror faktiskt inte att det är en ända låt i finalen som inte kan ta hem det och åka till Oslo!! Jikes, liiite nervös blir jag allt. I år vill man ju liksom att det ska gå bra i Europa..I år SKA det gå bra i Europa!!

Okej, för alla er som skiter fullständigt i Melodifestivalen så ska jag även skriva om lite annat ;)
Real spelade lika igår = dom är ute ur Champions League :( men men, jag är ju ändå inget större fan av just CL, här kör vi helhjärtat på La Liga..och det skulle tydligen dom också göra (y) Hoppas nu att dom absolut inte förlorar nån match så Barca går om!! Håll hårt i eran ledning nu killar! :)

Har varit lite duktig idag också, ringde tryckeriet förrut (y) Hon lät ganska positiv och så, men skulle prata lite med dom som arbetade där och sen ringa tillbaka :) Tror att det kan bli ganska bra faktiskt..

Imorgon åker jag in tidigare än vanligt till skolan och har ett litet möte med Kerstin. Känns onödigt eftersom vi inte har nån Latin sen, så jag får vänta i typ tusen år helt själv :( Ingen som har lust att iaf åka in och äta med mig?? Det är bara att säga till om det skulle vara så :))

Nu drar jag och kanske kollar nån film eller nåt..alltid lika mysigt :)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0