Now I'm lost

..on my own

Återigen vardag och helgen slut:( JAG VILL INTE!! Vill ha mer helg..Vill ha mer Fredagkväll med Mina..Vill ha mer Lördagkväll med Martina. Men nu är det slut..

Gick iaf in på facebook och såg en tävling där man kunde vinna en signerad singel av Darin, självklart "You're out of my life". Såå sjukt bra, såå självklart var jag tvungen att tävla. Skrev om att låten fick mig att tänka på Linda, vilket jag kanske ångrar lite så här efter. Att nämna det gjorde att jag började tänka och uj vad det är jobbigt att tänka på det :'( fick typ just veta att det är just det låten handlar om också..

You're out of my life, it cuts me like a knife
I'm wounded and it hurts, it hurts, it hurts
Since I can tell you
You're out of my life, but did you have to die?
And now it's too late, too late, too late to say I'm sorry 


Dagen har varit okej, engelska där det inte hände så mycket. Sofia var inte där, så lite lonely kände jag mig..Men men, sånt är livet. Och ah, heelt själv var jag ju inte, jag hade ju Markus och Elin också:)
Spanska sen med lite flum ;D Alltid lika kul den där lektionen asså..
Lunch med Mina, Evelina och lite annat folk och sen hål, beställning av studentmössa, fika och aggression mot internet på hälls. Jupps, trevligt trevligt.
SEN people kom den så efterlängtade grekiskan!!! Iiiihhhh. fast ah, en liten besvikelse bidde det..lärde mig inte så mycket mer än att emma typ betyder blod. Hmm

Försöker plugga lite nu, men det är för sjutton helt meningslöst för jag fattar ingenting och just nu skiter jag lite i hur det går. Studenten imorgon eller??

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

jag är på... ang studenten alltså ;p

2010-03-08 @ 20:44:53
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0