Cracked glass panel and silence again

...when I sing to you the last song

Gårdagen slutade ju kanske inte riktigt som man hade hoppats. Ingen Sverige i finalen! Men men, jag är lite lättad för det på ett sätt..nu slipper jag sitta och hoppas på Anna, nu kan jag koncentrera mig på mina tre länder; Grekland, Azerbaijan och Israel. Om ingen av dom vinner blir jag lite förvånad. Dessutom kanske svenska folket vaknar och inser att dom inte bara kan rösta hur som helst. Nunstedt (eller vad han heter..) skrev i Expressen att vi faktiskt inte kunde skylla på Anna, Christer Björkman eller juryn, det här var helt och hållet svenska folkets fel! Anna blev vald så hon åkte och gjorde sin grej, Christer Björkman var med och utsåg olika låtar till oss, han valde aldrig vem utav dom som skulle åka och juryn valde Salem Al Fakir och Eric Saade. Nej..det var som sagt helt svenska folkets förtjänst att det blev så här ;) fast nu var det ju den tuffaste semi-finalen så det var ju inte nåt dåligt val av svenska folket. Ett bra val, men inte till Eurovision..
Men att säga att vi ska lägga ner hela skiten..SNÄLLA!! Lägger man ner fotboll för en dålig match? Lägger man ner Ishockeyn för en dålig match? Lägger man ner friidrott för att svenskarna presterar dåligt? ..ja ni fattar vad jag menar. Res på er och ta smällen..jorden går inte under för att Sverige inte är med i finalen! :)

Men åter till mina tre länder..
Israel har en Molitva på gång, om Harel Skaat bara kunde sluta le, låten är ju så sjukt sorglig!! Men jag kan ju lite förstå honom, ha blev så tagen av stunden.. gulli
Och ja..mina åsikter om Grekland och Azerbaijan vet ni nog vid det här laget.  

Sen på slutet måste jag lägga in något annat, något som inte rör ESC.
Vem vann American Idol?? Joooooo....LEE!! <3<3<3



Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0