Everything falls into place

...but I think I need a little bit more time
 
Nämnde jag att det blev ett MVG på projektarbetet?? Nje..tror inte det, men det blev det iaf ;D Ville bara berätta det, är sjuuuukt nöjd med mig själv..
Sen ska jag tydligen redovisa hela skiten igen! Vet inte riktigt varför för det var 10 som skulle redovisa och jag har ju redan gjort..aja, blir man tillfrågad så blir man (och jag väljer att ta det som något positivt..)

Glömde berätta hur det gick för Real i sin match!! Allt jag skrev var att det stod lika och de var tvungna att vinna..och det gjorde dom! Ronaldo lyckades skjuta in TRE mål och sen i 81:a minuten så lobbade Higuain in bollen i mål :D Mina pojkar <3<3<3

Vill bara avsluta med att rekommendera världens (eller ah..en av dom) bästa skiva!! Finns på Spotify, men jag tycker verkligen den är värd pengarna att gå ut att köpa i butik!! Kostar bara 139:- på Åhléns.



Adam Lambert - For your Entertainment
Innehåller hiten "Whataya want from me" och nya "If I had you" båda sjukt bra och båda skrivna delvis av svenska Max Martin..förrutom Max Martin så ha även bland andra P!nk, Lady Gaga och Ryan Tedder skrivit låtar på albumet!

 

Om någon köper den så vore jag så super glad om den skulle vilja skicka några låtar som inte finns på min verision av skivan..

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0