I asked my angels why

...what for is your love always passing by?

Jikes..idag har jag haft en hel dag för mig själv!! Eller nje..jag har ju haft några lektioner med de vanliga :) Men sen har jag banne mig gjort lite olika saker all by my self. Evelina tog blodprov på spanskan och sen var hon med Alex på hålet så jag tog en stund för mig själv på stan. Förberedde mig på vad som komma skulle och gick och köpte lite hårspray (självklart letade jag tills jag hittade ett som var miljövänligt!!) och en skiva (y) Tittade på Ushers senste och tänkte att om den var på rea nån gång så skulle jag slå till!! Gick några steg till och såg en skiva som jag var tvungen att titta på och där var den..Uschers nya rejält nedsänkt!! Så det bidde att gå och köpa ;) Efter skolan sen gick jag och klippte mig en aning (eller ganska mycket!! Har typ inget hår kvar!!) och sen blev det inhandlande av en resväska, en hårblås och hörlurar :)) Fick även syn på en stereo som inte var alltför dyr och som jag troligtvis kommer köpa i framtiden ;)

Men nu till allvarligare saker :P

Land nummer 3: Lettland
Artist: Aisha
Låt: What for?

Aisha vann sin första musiktävling när hon var endast 5 år gammal. Sedan innan hon fyllt 15 år hade hon hunnit med att delta i en flöjttävling, varit dirigent för en blåsorkester och sumpat sina chanser att sjunga i ett rockband genom att skolka från första repetitionen!!
Pressen kallar henne för "bomben" för att hon deltagit i det mesta man kan i Lettland. Bland annat har hon varit värd i flera TV-sändningar, deltagit i flera tv-program och varit med i "Dancing with the stars 2"
Låten är skriven av en duo som är väldigt känd i Lettland där en av dom skrivit hela 3 bidrag till ESC för sitt land, vilket han är ensam om i just Lettland..



Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0