It's time to step it up

...and don't you stop until I say so

Tänk att det kan vara så svettigt att boka flyg till Madrid! Jag och Mina hittade jätte billiga flyg och allt var klart fram till betalning. Mitt kort funkade tydligen inte så jag förde över till mammas kort, med det funkade tydligen inte heller! Aja..tror att Mina och hennes mamma sitter och försöker nu :)

Annars har det varit en ganska chill dag. Började med en engelska som jag i princip satt och väntade på att få presentera min Romeo and Juliet.
Efter det begav jag mig till Karro och satt och väntade med Martina en stund. Sen kom Mina och vi gick till bibblan och försökte hitta flyg..ja, resultatet har ni redan läst om ;)
Sen blev det fil och flingor, växla lite pengar till euro och chill vid svartån innan det var dags för 3ornas musikal. Om jag skulle sammanfatta musikalen så skulle jag nog säga extremt brutal (dom skar typ av halsen på var och varanan människa!!) men med några riktigt fina scener :) Det var en scen med en Madonna låt som var sjukt fin <3

Haha, när jag åkte hem så stannade vi till vid Eddessa och köpte med pizza för att morfar skulle fira Barcas seger! Asså...jag undrar om han faktiskt gillar Barca eller om han bara jävlas med mig för att jag gillar Real..hmm, aja, blev en halvt sorgepizza för min del :) Nästa år är det Reals tur, våran tur <3<3<3

Kan avslöja också att Anna Bergendahl nu befinner sig i Oslo :D

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0