Longing for your heartbeats

...please give me a sign

Idag har varit lite av en shopping dag, jag vet det låter underligt för att vara jag! Men efter skolan med de sista lektionerna inklusive peppshow (som var lika bra som varje år.. och jag tror jag är lite kär i peppet <3 ) och studentsång så åkte jag, mamma och Ia ut till Marieberg och handlade lite..till mig och inför madrid och studenten. Det var väl behövligt kan jag lova!!
För att återgå till skolan så måste jag säga att delar av min klass är så söta och guld värda!! Självklart blev det prat om ESC på latinet och några säger "Åh emma, du borde ju ha varit där" och en annan säger "emma, du kommer bli nya Svante Stockselius". Så söta <3<3<3
 
Sen är det klart efter många fram och tillbaka, nu är Reals nya tränare Mourinhho!! Hoppas på att det här blir bättre nu då..helt ärligt fattar jag inte varför de ska byta hela tiden, men men, det är väl bara att tacka och ta emot och hoppas att det blir lite vinster i framtiden (y)

Imorgon är det Krampen! Börjar bli lite pirrigt nu..är inte jätte peppad, men det lär man ju bli imorgon. En vinst skulle ju inte sitta helt fel, men det finns inget sett att förlora på som att förlora med Karro. Stämningen är på topp iaf så det känns inte lika hårt då.. :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0