What I thought was a dream

...was as real as it seems

Har suttit och försökt hitta bra flyg till Madrid nu ett bra tag. Hittat några, men bra? I don't know. Bestämde iaf med Mina att vi ska träffas på spanskatiden på måndag och göra klart allting. Känns skönt att få klart, det är så jobbigt att gå och oroa sig. Sen måste jag typ fixa flyg och sånt till Luleå den 8:e juni. Shalala, shit vad jag ska flyga!! Och jag som är livrädd för att flyga!! *svälj*

Annars så kan jag meddela att mina ESC-ådror börjar banka som bara den!! 2 veckor kvar och att läsa bloggen gör att jag bara... VILL VARA DÄR!! <3
Sen kom jag på att ni inte har fått några länder på länge..bäst att ta ett nu då :D
Tror vi tar det bidraget som många tippar som vinnare av hela allt..

Land nummer 6: Israel
Artist: Harel Skaat
Låt: Milim

Redan när Harel var 5 år upptäckte hans lärare att han hade en unik röst. Som 6:åring deltog han i sin första tävling - och vann! Den vinsten öppnade dörren in i entertainment-världen och lilla Harel började vara med i populära tv-program sjung bakom flera artister både på scen och i studion.
År 2004 deltog han i "A star is born" som är den Israeliska verisionen av Idol (notera att det är många artister i årets startfält som kommer från sitt lands "Idol"). Han slutade på en andra plats, vilket väckte en het debatt eftersom han under större delen av programmet klassats som favorit.
2006 släppte han sitt första album som sålde platinum efter endast 3 veckor och hela 50% av låtarna på skivan blev stora hitar!
2009 släppte han sitt andra album och nu är han alltså aktuell som Israels bidrag i ESC 2010.

Låten Milim sjungs på hebreiska och titeln betyder Ord. Det skulle ta upp jätte stor plats om jag skulle skriva ner hela texten här, men jag kan säga att det är en helt otroligt bra/sorglig låt vilket jag tycker han får fram genom sitt uppträdande, både genom sitt sätt att vara och genom ljuset! (ja, jag är ett ljus/sceneffekter freak!!) 
Det är lite Molitva över den, men vinst? Skulle kunna ske, min magkänsla är delad; halva säger "Yesbox, här är vinnaren!" medans den andra säger "Nope, inte i år!".. ni får helt enkelt avgöra själva;



 

Hmm.. när min mamma åkte till några tävlingar i dylta för nån timme sen sa hon en massa saker jag skulle göra, men det tycks som om dom sakerna har ramlat ur min hjärna! Jikes, vilken lyckad människa jag är..not ;)

Goodnight and Goobye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0