If loving you is wrong than I don't wanna be right

Fick just se en liten sak. Higuain är skadad och missar nästa Champions league match :( Han lide tydligen av "acute lower back pain". Stackarn, och jag är inte ens där liksom...fast nåt säger mig att han klarar sig bara bra ändå. Och jag har lärt mig att klara mig också. Bra mig!

Kan säga också att imorgon, måndag, ska tydligen SVT gå ut med deltagarna i de två första deltävlingarna i Melodifestivalen. Sitter med spänning och väntar alltså ;)
Annars är veckan ganska fullspäckad. Imorgon är det skola nästan hela dagen och sen måste jag plugga till tentan på fredag. Tisdag skolan på förmiddagen, en timme med Plugga Utomlands Mässa, körlektion och sen till sist plugg inför tentan. Onsdag är det återigen skola och sen på kvällen Premiär på Våghustorget med Mina. Hoppas hon har tid för mig redan efter klockan tre så jag slipper vänta själv ;) Meeeen, för att fortsätta med vecka,  torsdag blir det typ bara plugg för jag ska vara hemma hela dagen. Fredag är det återigen tenta på schemat och sen tillslut på kvällen är det SKRIKA. Roligt att Mina hade en biljett över eftersom jag tänkt lite på om man skulle gå och så :) Trevlans.

Tänker tillbaka på gårdagen och ler lite grann. Så söt juuu :) Här kommer lite bilder;



Världens trevligaste!!





Linda spelar och har allsång

OCH där orkade inte min dator längre. Fler bilder kommer...eller så skiter jag i det, det finns ju på facebook ;)




Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0