In the heart of the city

Okej, jag måste egentligen sätta fart nu om jag ska hinna. Äsch, jag bloggar lite iaf, det kan ju aldrig skada liksom ;)

Jag känner att jag måste städa. För ett tag sen fick jag nån rabatt från Åhlens, men nu hittar jag inte den under alla grejer som ligger överallt :( Känns ju lite piss, för det vore ju guld att kunna använda någon av dem ikväll liksom. Men men, klockan 18 står jag och Mina på Våghustorget och väntar....jag hatar att vänta :( Vad ska man göra i 40 minuter liksom. På inbjudan står det nämligen att alla träffas klockan 18 på Våghustorget och sen 18.40 kollar på invigningen. Nåt sånt. SOm sagt, vad fn ska man göra i 40 minuter? Ooooooonödigt!! Aja, dom har säkert tänkt ut det där redan :) 

4-0 blev det igår i Real matchen och jag hatar domaren. HAN UTVISADE RAMOS! Fy fn för honom alltså. Här får jag äntligen se killarna och så utvisar han min , MIN, människa när den andra inte ens är där. Hur tänker han? Fy fy fy. Dålig stil. 
Och lite dålig stil av Olle att sjunga två super låtar på fredag när jag inte ens är hemma och kan se. Fix you och Bad day står på låtlistan liksom. Spela in kanske? ;)

Ojjjjjjjj, nu måste jag verkligen gå och göra mig lite klar!
Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0