Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Jag tycker min lärare är lite gullig. Efter att han gått igenom alla de svåra uppgifterna som jag typ fattar nada av så ställer han sig och kollar på oss som är där. Sen säger han nästa med en suck; "Det är bra att ni är här". Tydligen är nästan mer än hälften borta varje gång (jag tyckte väl att det var få där!!) och det är en stor hjälp till tentan att vara där. Det känns ju lite sådär då att tänka på att jag inte kommer vara där på nästa grupptillfälle :(

Imorse..eller okej, på förmiddagen..satt jag och försökte få tag på Kirsten Belin som jag ska intervjua till tidningen (min första grej till tidningen och inte bara till webben!!) eftersom hon ville att jag skulle ringa. Det gick ju inte så bra kan jag säga, det tuta bara upptaget. Tänkte testa imorgon efter allt är klart som ska göras då, hoppas bara på att Emma som ska fota hinner se mitt mail innan :)

Real spelade mot Milan igår, slutade oavgjort. Jag satt och höll koll på deras hemsida och kom på mig själv med att sakna grabbarna nåt så otroligt mycket. Jag kommer alltid hata kanal plus för att de är de enda som visar.. Vore kul att få se dom spela nån gång liksom och inte bara få kolla på kort och så..







Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0