Somebody's reaching out for you tonight

Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen, men två faktorer hindrade mig; 1. Jag är sämsta fotografen e v e r så det är inte så särskilt fina bilder och 2. Min dator har på sistone gått och blivit ännu segare än den redan var! Berättar om gårdagen i ord istället så kan ni skapa era egna bilder :)

Bussen gick från resecentrum kvart över nio och morgontrötta och flummiga satt jag och Mina och lyssnade på musik och flumma lite heeeela vägen upp till Stockholm. När bussturen efter några timmar var över skulle vi gå lite på stan, men oj vilket väder! snö snö snö, överallt. Efter att ha gått typ tio meter var vi båda dyngsura, men ändå fortfarande flummiga efter att fått en glimt av Christer Sjögren. Haha, vi planerade in att gå på kändisjakt, men det var bara Sjögren som ville dyka upp ;)
Med kurrande magar gick vi och åt en smula. Kan säga så här; man blir aldrig trött på pasta! Såååå gott.
Lite shopping blev det sen, dock ingen mössa som jag ville ha, däremot varsin skiva och lite smått och gott. När vi var lite lagom blöta (eller helt genom våta, lite vad ni känner för...) tog vi metron till medborgarplatsen där vi träffade på en super söt spanjor. Jag tänkte lite för mig själv "oj, det var inte en så tokig kille" och precis då kom han fram med ett papper och började prata med oss. Grejen var bara att jag inte hörde att han pratade spanska förrens han sa "gracia" i slutet av samtalet. APA! Kunde ju ha stilat lite, för det lilla vi sade till varandra kunde jag lätt ha sagt på spanska. Men, nu är det som det är och det går inte att ändra. Meeeeeen, om nån kommer på ett sätt att färdas bak i tiden så säg gärna till :)

Till konserten nu då. Vi stod och väntade i en och en halv timme innan vi inte längre kunde känna våra fötter och vi skakade som bara den. Människorna framför oss var snälla och höll våra platser så vi kunde gå in och värma oss lite i en halv timme. Sen var det bara att gå ut och stå i typ två timmar till. Stelfrusna och ont i fötterna (i det av dom som vi kände) kom vi tillslut in på konserten, eller bioplatserna som vi satt på. Lite säsmt att man inte fick behålla biljetterna :( Jag som börjat planera vart i min biljetttavla Adam biljetten skulle hänga.. Sååååå sämst så bajsapa.
Sen kom förbandet, Victorious, som var skit bra och ca 50 minuter försent kom Adam. Jag fick springa ut två gånger och försöka fixa med bussen, men misslyckades. Det betydde att vi bara fick se ca 40 minuter av showen och jag missade typ två låtar. Det var ju lagom kul. Men men, Adam var ganska snabb så han hann med ganska många låtar och några av de bästa var allt med. Han var världens bästa och sjöng till och med bättre live än på skiva. Det var mycket prat om kärlek också och allt var bara så åååhhhh <3<3<3
I just love him sooooo much!! Kärlek.

Imorgon är det full fart. Omkörning, intervju och konsert med Svenska Kammarorkestern + bestämma när jag ska intervjua dom. Full fräs.

Goodnight and Goodbye


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0