Dark heart filled with light

Sååååå skönt. Redovisningen över och alla som var där blev godkända. Läraren tyckte vi var duktiga allihop :D Måste erkänna en sak. Jag kommer sakna läraren. Han är lite rolig och lite små söt, lite som mina lärare i Spanien. Hoppas det kommer fler såna lärare :)
Nu gäller det bara att plugga till tentan och skriva på artikeln till hemsidan på Lösnummer. Fick mail från Morgan att jag fick recensionen som jag ville ha (y) bara att sätta igång då.

Har kommit på att det blir mycket julshoppning fram över. På lördag (om jag får Mina med mig) kommer jag befinna mig på Marieberg från iaf 11 till 17.30. Sen nästa onsdag är det den där premiär kvällen och det skulle typ vara en massa erbjudanden och grejor så det är ju bara att passa på ;) Kul kan man ha. Faaast, det blir ju inte såååå roligt för plånboken och jag lär leva fattigt till januari ;) Meeeeen, sånt är livet och det får man ta :)

Nu är det inte ens roligt längre. Tänker dock inte slute på grund utav det utan får stå ut. Det måste ju lägga sig så småningom liksom, det har det ju gjort tidigare..

Glömde berätta en grej igår! En munk (eller han sa att han var en munk, men han såg inte direkt ut som en...) kom fram till mig på stan och frågade om jag var från Frankrike! Haha, jag fattade typ ingenting, trodde först att han behövde nån som kunde franska eller nåt men när jag sa nej sa han att det väl bara var mitt hår. Skumt liksom! Haha, fick lite tankar mot Barcelona då en kille som jobbade i baren där vi köpte nåt att dricka en dag ropade hej då på franska efter oss. Haha, aja så kan det gå ;)

Imorgon kommer det ut vilka som blir programledare för Melodifestivalen 2011 också :) Tror inte det blir Måns igen eftersom han ska leda årskrönikan, men hoppas kan man ju. Det är ju lite oklart ifall det blir nåt Romeo och Julia har jag hört så. Men men, lite spännande är det ju ;)
 
Goodnight and Goodbye


Kommentarer
Postat av: martina

haha! han snubben kom fram till mig och agnes med! typ tre gånger! xD man BA NEEEJ GÅ FÖRSVINN ^^

2010-11-16 @ 22:41:51
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

haha, jag skulle behövt er för korkad som jag är så betalade jag. HAN VAR JU SÅ SÖT! ;D

2010-11-17 @ 09:54:45
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

haha, vad ville han? hur mkt gav du honom? :O haha :D

2010-11-17 @ 10:40:05
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

han sa att han var en munk från typ Ungern som samlade in pengar till svältande människor. Hade inte så mkt på mig, men han fick 80 kronor. Sen fick jag en bok om yoga som nån munk eller nåt skrivit, haha ;)

2010-11-17 @ 18:49:55
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

haha lol okej :D xD

2010-11-17 @ 19:32:49
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0