When love is just a memory

Att sova, kära människor, är helt otroligt. En skönare känsla än känslan av att bara få sova får man leta länge efter och när man hittar den så får man baske mig hålla i den.
Igår somnade jag direkt jag la mig ner. Inte så konstigt kanske när jag natten mellan tisdag och onsdag sov max 2 timmar i en fåtölj. Känner nu också att ögonlocken inte vill hålla sig uppe riktigt...

Idag har varit en sån där dag när alla har varit lite extra snälla och trevliga. Det började på bussen när bussföraren var lite trevligare än vanligt. Sedan fortsatte det till bilskolan när jag skulle köra omkörning, fast dom är ju alltid lite extra snälla och trevliga...Blev godkänd iaf så det var ju skönt :)
Sen tog jag bussen ut till universitetet och gjorde intevjun med Kirsten Belin. Hon var mega trevlig och så även Emma som fotade. Fick också veta att Emma har designat (eller iaf designat delar av den) min blå väska som jag bara äääälskar! Hur coolt är inte det liksom? MEGA COOLT!! Sen träffade vi på han som inte är han men ändå lite små gullig och jag vet inte varken ut eller in. Ingen vet...inte ens jag vet.

Sen kom Ia och vi åkte ut till Marieberg en sväng. Kulis och så.
Hem i en kvart eller nåt innan jag och mamma åkte in till stan igen. Efter att jag lämnade av mamma på länsteatern gick jag allt till Wasa och tog en kokosboll (hur goda är dom inte liksom?) och killen i kassan var bara så jätte snäll och söt, både när jag kom och gick.
Konsert sen på konserthuset och det var väl kanske inte riktigt min typ av musik om jag säger så. Människorna jag ska intervjua sen verkade lite sådär också, men det ska nog gå bra. Hoppas bara jag får en fotograf och det löser sig. Känner att jag mailar Emma (redaktören) hela tiden. Tror hon snart slänger ut mig från tidningen! Fy vad jobbig jag måste va! Även om det kändes väldigt skönt att få beröm från fotograf Emma så känns det lite sådär. Jag vill ju verkligen inte vara jobbig. Fy vad fel det blir när jag ska ordna saker! Bläääääää. Men jag hoppas det löser sig och att redaktör Emma har kort minne och förlåter mig :)

Nu ska jag sova en blund
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0