Dirty little freaks

Jag älskar när man hör en låt som är sjukt bra och gör att man får fullt med idéer! Vad skulle man göra utan de låtarna? Antagligen inte överleva...

Gårdagen slutade ganska bra. Jag och Katrina var som sagt och såg Framily som var helt okej. Den hade några guldkorn samtidigt som man ibland inte fatta vad de ville med just den scenen. Ganska kul att regissören och en av skådespelarna prata lite efteråt också. Nu blir man ju liksom ännu mer sugen på att själv få göra film :) ...men det är ju därför jag läser det jag gör så ;)

Har glömt skriva hur ledsen jag är över att Daniel fick lämna Idol i fredags också! Till och med mamma som håller på Geir tyckte nästan att Daniel skulle varit kvar istället för Geir! Och gör det inte bara ont i hela kroppen när man ser pojken stå och fälla några tårar i eftersnack? :'( men men, mamma kom ju fram till att Ola också blev åtta och se på honom nu liksom (y) Annars var det ett ganska bra program i fredags. Jag gillade EMDs verision av den där låten (som jag inte alls kommer ihåg vad den heter nu...) och funderar på att inhandla deras nya skiva... den kan vara riktigt bra.

Nu ska jag återgå till min dagdrömning och lyssnandet på de sjukt bra låtarna som inspirerar som jag berätta om :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

VAR DOM MED I IDOL? :(((((((((((( jag såg inte programmet

2010-11-01 @ 11:43:49
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0