Electric Bird

Gårdagen blev inte så dålig ändå :)
Tentan gick skitskitskit eftersom dom tyckte det var kul att bara ta med det jag INTE pluggat på och det jag inte förstår! Men men, jag chansade på alla frågor så med lite tur blir det godkänt. Efter det var det lite träff med gruppen och vi kom fram till att vi behövde helgen på oss till att försöka komma på vad fn vi ska skriva för att fylla ut PMet.
Lunch sen och en människa sitter lite längre bort och mina tankar går "fy vilken slusk!!" och han fick mig att känna mig väldigt illa till mods så jag inte kunde äta upp min macka :( när jag sen skulle resa mig upp och gå såg jag vem slusk mannen var...NORDBACK!!! hahaha, apa på mig liksom ;D
Hem till Mina där ombygge håller på för fullt. Ska bli kul att se hur det blir när det blir klart :) Vi satte oss iaf och prata om vad vi skulle säga på våra redovisningar om Madrid och hur vi ska få folk att åka. Vi får 200 kronor för varje människa som anmäler sig tack vare oss till Avista :) Lite klirr i kassan sitter ju aldrig fel liksom ;) Power Pointen blev ganska bra tillslut tycker jag och det ska nog gå bra. Två klasser väntar..

Kvällen sen då? Well, I'm in love (again). Har spanat lite på en kille där som givetvis kom på samkvämet också. Fy vad nervös jag blev när han klev in genom dörren!! Som tur är lungade sig nerverna lite och lite prat blev det...ah, vääääldigt lite, men mer än jag sagt till de jag haft en liten crush på tidigare iaf ;) höhö, och sen att jag typ halvt skämde ut mig ska vi ju inte prata om (trots att han fick det att låta som att jag inte gjorde det...) Suck. Bra kväll med andra ord :))))

Har kommit på att jag bara vill ha en skiva så SJUKT mycket!! Så brabrabra




Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0