Tell me you love me, come back and haunt me

Min första tanke imorse; Idag känns det som att jag kommer få se honom. När jag kommer till universitetet sätter jag mig och väntar i biblioteket och vad händer? Han kommer upp för trappan. Asså, jag bryr mig verkligen inte, men lite jobbigt är det ju när hjärtat stannar till en halv sekund och man undrar om han ska se åt mitt håll...även om han inte har en aning om att jag sitter där. Turen var den här gången på min sida så han såg mig inte :)

Lite fick vi gjort på pmet också och jag tycker banne mig det räcker så. Vi har liksom fördjupat oss så mycket vi kan, det går inte mer så dom kan ju skita på sig...eller nåt. Kanske inte, men jag tycker inte de kan säga att vi ska gå djupare i analysen iaf.
När jag vänta på de andra så gick jag till musikhögskolan och spela både lite gitarr och piano. Kom på lite akord som lät fina ihop som jag spelade in. Lite text på det så blir det ju jäääätte bra ;) Tack till Katrina för tipset iaf. Lite pinsamt dock när jag gick ut och det satt en massa musikstudentet utanför. Tänk om dom hörde!! Nä, vilken nybörjare jag känner mig som.. haha, aja ;)

Körlektionen gick helt okej och den nya läraren var väldigt snäll. Skulle gärna köra med henne lite mer eftersom min lärare skrämmer mig! Men, med lite tur har jag bara en lektion till med den ordinarie. Good for me :)
Efter körlektionen gick jag en runda på stan och köpte första julklappen! En liten klapp till mamma blev det och jag hoppas hon gillar den. Har eventuellt hittat presenter till mormor och morfar också; varsin kopp som det står "mormor" och "morfar" på. höhö, lite gulligt sådär. Kollade lite mer på drakgrejerna på DUO också. Jagvillhaaaaaaa!! Hittade en apfin skål som var lite blå och stod på typ en drake. Jag smällte!! 150 spänn bara!! Men jag får tänka på det ett litet tag och hoppas den finns kvar ett litet tag till :)
Måste bara berätta att jag köpte en bok med fotbollsstjärnor 2011 också och en hel sida i boken tillägnades Higuain! (anledningen till att jag köpte den...) Åh, så fort jag ser nåt svenskt där han är med måste jag köpa det... <3

Nu är ljusen tända och Olle sjunger så fint i mina öron (hans verision av The Scientist som är med på idolskivan är bara så sjukt fin, gråt faktor på den!) så det kan ju inte bli så mycket bättre...eller? ;)

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0