When I'm in my own world

Artikeln från Hjalmar är uppe! Check it out vet jag, losnummer.se är addressen :) Trodde jag skulle få ändra en massa innan den kunde läggas upp, men den var tydligen bra som den var..det blir man ju alltid glad över :D Blir premiären ikväll och sen en recension. Vi får tydligen mat också, lyxigt värre här asså ;) Hoppas bara att dom har koll för vi har inte fått några biljetter eller nåt...men asså den kom ju en snubbe och prata med mig igår så då borde de väl ha koll? Aja, det löser sig som Rasmus sa (y)

Okej, jag berättade ju att jag skulle skriva vilka de 8 nya artisterna till Melodifestivalen var, men nu har ni nog redan fått reda på det så seg som jag är!! Äh, jag tar dom iaf...

Sara Lumholdt - Enemy
- Ni vet, den andra tjejen som var med i A-teens. Den tjejen som iaf är lite bra...förhoppningsvis. Ska bli ganska intressant att se om hon kan slå bättre än Marie. Hon har tydligt också haft en musikkarriär under artistnamnet "Sara Love", men sen 2008 är hon bara Sara Lumholdt!
Sanna Nielsen - I'm in love
Hoppas så sjukt mycket att det här är en ny Empty Room som vi skickar till Düsseldorf! Om inte så kommer det nästan garanterat vara något man kan lyssna på, det brukar ju liksom vara det när Sanna är i krokarna :)
Danny - In the Club
Ja, vår kära EMD medlem som jag märkte att någon blev glad över ;) Kom på världens bästa Melodifestivalen scenario; ALLA KILLARNA I EMD STÄLLER UPP SOLO!! haha, erkänn att det skulle bli kul! Iaf, tror det kan bli bra och något säger mig att det blir uptempo och inte långt från en finalplats!
Loreen -  My heart is refusing me
Tjejen som tog sig högst bland tjejerna i idol 2004. Det här tror jag kan bli bra för tjejen var ju bra då, så varför skulle hon inte vara det nu liksom? Som ett extra plus i kanten så har hon Måns gitarrist som en av låtskrivarna! höhö, nått att hålla koll på med andra ord...
Rasmus Viberg - Social Butterfly
Det här är en kille som jag har vääääldigt lite koll på måste jag säga! Tydligen är han iaf 20 år och ah, jag fattade inte resten. Dock tror jag på det här, låtskrivarna är väldigt rutinerade i den här tävlingen...bland annant en av dem har varit med och skrivit "Hope and Glory". Bara det liksom ;) En kille som skulle kunna bli flickfavorit ihop med Danny med andra ord. Kanske årets Eric Saade?? Eller kanske inte... ;)
Melody Club - The Hunter
Det här är något jag ser sjukt mycket fram emot!! Hoppas som bara den att det blir en The Ark repris så de vinner hela rusket! (Ja, jag gillar Melody Club...) Dock kan det vara så att det istället blir en repris på Escobar, det vill säga en flopp. Kanske är det ett sätt för dom att ta sig tillbaka? Vad vet jag liksom...hoppas bara dom lyckas om det är det de tänkt :)
Simon Forsberg - Tid att andas
Och här kommer alltså det första bidraget skrivet av allas vår egen Fredrik Kempe! Just av den anledningen tror jag det här kan bli bra. Simon har jag aldrig hört talas om dock! Han är tydligen personlig tränare och springer på elitnivå! Det låter ju spännande liksom.. :P
Dilba - Try again
Ja, Dilba känner man ju till genom sorry låten som är ganska okej. Om jag ska vara helt ärlig så känner jag att det här kan vara både ris och ros. Låtskrivarna känner jag inte till och mer än den där låten har jag inte hört från henne (förutom när hon var med i Let´s Dance...) så jag har iiiiingen aning om hur det blir. Ska bli intressant att se :)



Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

du märkte det? ;) hihihihih. fast fan. han har väl flickvän fortfarande? som alla andra :P haha du och dina kneeeeppa idéer ;)

2010-10-21 @ 15:51:37
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

asså jag börjar undra om han verkligen har en flickvän eller bara säger det...jag menar, är det nån som faktiskt har sett den här filcikvännen?? :O

hihi, men erkänn att det var en braaaa idé ;P

2010-10-22 @ 11:12:39
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0