You don't know how lovely you are

Hur många gånger kan man sätta en låt på repeat innan den blir dålig? Jag får antagligen snart veta eftersom det bara är en låt som överhuvudtaget existerar i min värld just nu; The Sientist med Olle Hedberg! Jag vet att jag berättat hur bra den är tidigare, men jag måste nämna det igen. Låten är liksom bra i orginal men Coldplay, men det är nåt med Olles röst som gör att man bara smälter! Lägger upp klippet när han sjunger den...stort hjärta <3<3<3



Och när jag ändå är igång och pratar om idol killar som får en att smälta så måste jag ju ta upp Darin. Killen har kommit ut med sin video till Lovekiller och usch va ryslig den är! En riktigt skräckis full med blod och annat som jag inte gillar. Blir ju inte bättre av att stackaren dör :( men men, bra ändå så jag slänger upp den med :)



För att göra det här till världshistoriens längsta inlägg så berättar jag lite om min dag också :) Vaknade 5 i 6 imorse och åkte iväg till Karro (världens konstigaste sak hände på natten, men om jag berättar vad så låser troligen nån in mig på dårhus!). Kändes väldigt konstigt att komma tillbaka och man fick lite deja vu när man gick in på skolgården så tidigt. Ganska bra måste jag ändå säga att det gick sen när vi prata om Madrid och flera verkade lite sugna på att åka dom också (y)

Efter Karro körde Mina mig till universitetet och vi fick oss en kort liten pratstund på vägen, alltid lika trevligt. Väl på universitetet satt jag sen och väntade i några timmar, men jag fick iaf en hel massa sidor lästa i min bok som jag hållt på och läst sen Madrid! En massa grejer som jag tyckte kunde gjort bättre i filmen (det är New Moon jag pratar om kanske jag ska säga...) som jag nu hittat finns med i boken. Ah, så kan det vara :)

Föreläsning sen med ännu en riktigt bra lärare. Lite synd tycker jag att de super bra lärarna kommer på den delkursen som handlar om filosofi mer än film. haha, aja men det kan nog vara användbart i framtiden. Katrina prata om att nån sagt att man skulle komma på vad kursen var bra för senare, så jag får väl lita på henne helt enkelt.

Lite PM hanns med också innan bussen gick hem. Jag tog den bussen som åker en liten omväg för att den kom först och upptäckte när jag kom fram att jag gjorde helt rätt val! Det var kö åt båda hållen på den andra vägen så vem vet när jag skulle kommit hem annars! höhö, ibland ska man ha turis :)

För att avrunda kan jag berätta att jag nu är med och tävlar om biljetter till nån stor musikgala i Madrid med några ganska stora artister. Hon Eva Longoria skulle vara konfrancier och bland annat Kescha står på scen. Aja, chansen att vinna är ju inte särskilt stor, men den är ju iaf större nu än om jag inte skulle varit med och tävlat överhuvudtaget! Håller alla tummar jag kan komma åt. Nästa vecka smäller det om jag har lite tur :D:D:D

Om nån själ nu orkat läsa igenom allt så blir jag glad... :)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

jag läste :D heja heja! det är väl EMA i madrid? :) europe music awards? :))

2010-10-28 @ 22:44:23
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

hihi, wei! :D jaaa, så va det ja :)

2010-10-29 @ 09:04:18
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0