You make me feel beautiful

"Yet another day in paradise..." eller hur säger man? Att gå upp på morgonen är verkligen inte roligt vill jag lova! Så, när klockan ringde imorse drog jag mig motvilligt upp för att göra mig redo för dagen. Klar blev jag dock och körde in till Universitetet för att träffa gruppen. Blev först bara jag och Katrina för Anthon försov sig :) Men men, klara förvånandsvärt fort blev vi så jag åkte upp och tog en lunch på Supreme och fick vara med och tävla om biljetter till Ladys Night (y)
Satte mig sen på bussen och bagav mig bort mot Nya Parkteatern för att upptäcka att dörren var låst! Efter att gått iväg till restaurang Svalan av en speciell anledning (som inte är särskilt intressant att skriva här...) gick jag tillbaka och lyckades komma samtidigt som en av de som jobbade där och fick gå in. Väl inne ropar nån på människan jag gick in med och vänder sig sen mot mig med ett leende och säger välkommen och frågar vart jag kommer från. Det visar sig att det var självaste Peter Flack!! haha, han verkade bli glad när jag sa att jag kom från Lösnummer. Alltid trevligt. Kaffe och en kokosboll fick jag också. Pressträffen sen var helt okej och jag och fotografen Rasmus fick oss en pratstund med Peter Flacks dotter Amanda. Eller ah okej, det var mest Rasmus som prata eftersom han kände henne ;D Har skrivit ihop en liten artikel nu och hoppas den duger. Imorgon ska jag se hela showen och sedan skriva en recension. Skönt att få skriva vad jag tycker också! Så sjukt svårt att vara opartiskt vill jag lova.

Aja, efter pressträffen gick jag till Martina och träffade henne och Agnes en stund. Kändes riktigt bra, måste erkänna att jag saknat flickorna en del. Roliga är dom! Hoppas bara det blir en till träff snart :)

När jag kom hem upptäckte jag att mina kläder från Ellos kommit (y) Fina va dom så det blir nog lite nytt imorgon med andra ord :)

Nä, nu ska jag sova en stund..seminarie väntar i morgon bitti :(
Goodnight and Goodbye

PS. Åtta artister extra till Melodifestivalen har kommit, jag vet, har bara inte hunnit skriva om som än. Kommer så fort som möjligt. Kan lite snabbt berätta bara att om man gillar en viss människa ur EMD som börjar på D kommer man bli glad, samt lite nya och gamla ansikten ;D


Kommentarer
Postat av: martina

jag har saknat dig med! så vi får lätt ses snart igen! :) OH DANNY :D heheheh <3

2010-10-20 @ 22:50:30
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: martina

ajuste, snygga kläder är bra.. ifall du träffar nån SPECIELL ;);) hihi! (A)

2010-10-20 @ 22:51:14
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: agnes

klart vi ska ses snart igen! bara att dra ihop ett litet möte juuuu :D

2010-10-21 @ 13:21:55
URL: http://fakestar.blogg.se/
Postat av: Emma

haha, martina!!! Jag kommer inte berätta vem det ärrrrrrr! ;D eller kanske om du är snäll :P

2010-10-21 @ 13:36:06
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

jag är väl alltid snäll (A) :D jag kan också berätta saker :o

2010-10-21 @ 14:45:04
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

vavava? nu blir jag nyyyyyyfiken :D:D:D

2010-10-21 @ 15:01:30
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

haha ne. inte så värst, bättre om du säger :DDDD

2010-10-21 @ 15:50:33
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

meh! Aja, jag berättar!! OM du berättar ;) inte här dock... :P

2010-10-22 @ 11:13:29
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0