I've got a problem

...I need you to solve it

suck. Jag försöker verkligen jobba, det gör jag..men det är så sjukt svårt och jag fattar ingenting! Att en tenta kommer upp i ocktober nån gång också känns inte alls bra, speciellt inte efter att ha kollat på vad som gäller inför den. Jag kommer så köra den här kursen! Det känns inte bra, jag kan liksom inte köra den här kursen!!! Vad fn ska jag göra då??

Sen är det nån debatt på facebook på en människas status..vet inte riktigt varför jag gick in i den. Här försöker jag försvara vänstern, men det går inte så bra. Jag bryr mig liksom inte så mycket om politik och är sä jätte ointresserad av ämnet. Dock vet jag en sak, högern kan bara inte vinna! Det skulle sabba hela sverige! Att säga att deras politik är för Sveriges framtid är att säga att vissa människor är bättre än andra och vissa ska banne mig ha det bättre än andra! Varför ska de sjuka lida bara för att en människa ska få mer i lön? När blev pengar det viktigaste? Ska livet inte handla om att ta hand om andra människor och att alla ska må bra? Jag är som sagt inte ett dugg insatt i politiken, men jag är inte blind! Livet var lättare och gick ihop för 4 år sen. Vi mådde bra för 4 år sedan. Sen vann högern valet och ingenting har varit bra. Högern tar nämligen inte hänsyn till de som mår dåligt och inte kan jobba heltid. De säger att man inte kan vara sjuk hela livet utan att vara döende, efter en viss tid är man frisk och ska jobba vare sig man klarar det eller inte! Folk säger att man inte ska skylla på politikerna, utan de som utnyttjar systemet, men vem var det som kom på allt det här? Jo, politikerna. 4 år till med ett styre med högern kommer aldrig gå. Jag har sett, jag har levt i den dåliga sidan av deras styre. Det är inte bra. Om jag kunde så skulle jag inte rösta eftersom jag inte är insatt, men jag känner att det vore fel mot min mamma som blir utsatt av de blås politik och också fel som människa att inte rösta för att alla ska få leva fritt och må bra.
Jag vet att ingen kommer påverkas av det jag skrivit, men det kändes bra att få ur sig det. Så ursäkta om jag trampat nån på tårna, alla har ju rätt till sin egen åsikt :)

Nu; tillbaka till pluggandet
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0