No one knows the pain you left behind

...and all the pieces you can never find

Gårdagen blev rätt okej i slutändan ändå. Mitt busskort fick damp, men som tur var hade jag ett till. Vet inte vad som är felet på kortet, men bussföraren sa att jag skulle gå till dom på Resecentrum och kolla. Låter bra det (Y)
Föreläsningen gick bra, jag lyckades nästa lyssna på det han sa :) Ibland var det till och med intressant! Jikes, det går framåt i utvecklingsteorin ;) Efter det åkte jag upp på stan för att möta Martina, Agnes fick jobba över och kunde inte komma :( Trots det valde jag och Martina att se en film och efter många "Nej men, du får bestämma" och "Det spelar ingen roll, bestäm du!" så kom vi fram till att vi skulle se Grown Ups. Trodde den skulle vara en sån där film helt utan mening och alla bara flumade runt utan att det fanns nån handling, men lite fel hade jag allt där. Den var sjukt rolig och jag skrattade nog lite för mycket ibland! Dock var den inte bara rolig, utan även ganska bra (Y)



Trevlig att få träffa Martina också, känns som att det var hundra år sen! Hoppas bara på att se Agnes snart också :)

Nu på morgonen har jag varit inne och kört lite. Gick okej...efter ett tag. Fick också veta att när jag är klar med stadskörningen så ska vi ut på landsvägen och då börjar det bli dags att beställa halken och sen går det bara undan! (Y) Låter bra det, körkortet, here I come!! :D:D:D
Nu försöker jag plugga lite, men det går inte så bra. Har suttit i snart en timme och allt jag kommit fram till är att jag nog ska skriva om feminism. Lyckad är jag...not! Meeeen, det är bara att ta tag i det igen. Lyssnar på min alldeles speciella spellista på Spotify som påminner mig om varför jag går det här programmet och alltså varfrö jag sitter här och ens försöker förstå. Funkar faktiskt! Utan den skulle jag ge upp direkt kan jag lova alla som undrar!!

Back to work..
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

vi är bäst på att bestämma.. ;) men det blev ju rätt bra till slut iaf haha :D vi får ses snart igen :) och kämpa på med studierna och körningen! ;D

2010-09-21 @ 15:38:09
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: emma

haha, vi är äger sönder på att bestämma! ;D ja det får vi göra :) hihi, tack :)

2010-09-21 @ 16:58:08
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: agnes

ja, jag vill också hänga med bästa brudarna liiiiksom :(

2010-09-23 @ 18:40:37
URL: http://fakestar.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0