This is my life

...and this is my time

Okej, lite uppdateringar kommer här och det är bäst att läsa noga för det är viktiga saker!!
Det första är att det nu är klart att webbjokrarna i melodifestivalen kommer att avgöras i direktsändning den 8 november på SVT24. Man kan skicka in låtar från idag till den 21 september.
Sen ska tydligen hälften av 2011 års startfält vara klart!! Bland dom som nämns är bland annat Danny, Shirley Clamp och Sanna Nielsen.
Sen pratas det också om att typ REbound, Alica Svensson, Magnus Carlsson och (hosthost) Marie Serneholt "uttryckt ett intresse" för att vara med. Låter inte så dåligt på alla plan inte ;)

Okej..då kan vi gå till dagen. Labbet idag var inte ens roligt!! Semiotik är inte att leka med kan jag lova ;P Men men, vi överlevde och ska nu bara försöka överleva uppgiften vi ska göra. Narnia står på listan för att analysera och det känns bättre än det på labben så det ska nog funka iaf.
Imorgon är det körlektion igen. Känns som att det är väldigt intensivt med körlektioner just nu, men med lite tur har jag snart körkortet i handen så det blir lite mer fritt :D Skönaste ever att kunna åka själv utan att behöva styras över busstider. can't wait..då får det gärna vara lite intensivt en tid ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0