Our glory days

Tjenaaaaaaa

Dagen har börjat med en snabb start. Mamma väckte mig vid åtta och det var bara att klä på sig och åka ner till hästarna. När de ätit och gått ut åkte jag hem igen, käka lite frukost och satte igång med morgonens viktigaste syssla: skriva klart arbetet om Star Studies. Tog inte så lång tid och kändes inte överdrivet svårt så nu börjar jag fundera på om jag har gjort jätte fel!! :( aja, inskickat är det iaf så det får gå som det går. Uppsatserna blev jag klara med igår så de skickades in då. Nu är det bara Scenisk Produktionsarbetet kvar innan ni slipper höra om dessa saker igen ;) MEN, jag har ju skirvit en fjärdedel på arbetet redan så det ska nog hinnas med under dagen. Lyckades även söka två sommarjobb..har ett till på lager, men det var i Askersund så jag måste prata med min geografiska guide, aka mamma, och se om det lönar sig att jobba därborta. Det var på en turistbyrå så det vore ju väldigt roligt. Kanske får användning av åren på Karro och språk för en gångs skull :)

Har kommit på en liten sak också. Ni kommer ihåg att jag pratade om nummer tjugo och att det är ett lyckotal för mig? Kom på en grej. Inte nog med att jag fick mitt körkort på data två (ja...ni kommer kanske ihåg vad jag skrev om siffran två i relation till tjugo) och nu kom jag på att jag fick det den 9 februari 2011. Vet ni vad det betyder?????? 9x2+1+1=20!!! ihihiihihihi :D:D:D (det är helt förståeligt om ingen förstod min uträckning...)
OCH om det nu är någon som missat det så lovar jag härmed att om Real vinner ikväll eller om det blir lika och H gjort ett av målen så ska jag tatuera in nummer 20 någonstans på kroppen :) Vet inte var än, men det blir en fråga som får tas om han ifall det skulle bli aktuellt. Sa också att om Real vinner en utav de sen kvarvarande matcherna och det är H som avgör så kommer jag också tatuera in nummer 20 ;) Trevlig resa!

NU mina damer och herrar blir det ESC för hela slanten. Det har ju hänt både det ena och det andra kanske ni har hört. Erics resa i Ryssland har ju både varit upp och ner. Rysslands representant, Alexej Vorobjov, har tydligen sagt både det ena och det andra som låter helt puckat i mina öron. Hans manager har nu sagt att han inte alls har sagt detta och det i sånt fall är fansen som gjort det. Dessutom blev ju Saades framträdande i programmet Star Academy och enligt bolaget som programmet visas på så har det att göra med att en viss baronessa som också råkar vara Alexs manager inte var så glad i att Eric var med i detta program, något hon återigen förnekar. Ah, det låter helt otroligt när man läser och jag kan inte hjälpa att slås av tanken att Rysslands representant och alla som ingår i detta lägger sig själva i dåliga dagar. Synd bara att större delen av bidraget involverar svenskar.. Erics tid i Ryssland verkar ändå ha gått bra och alla skriverier i Media och liknande verkar ha fått effekten att fler och fler blir intresserade av honom än att de inte skulle gilla honom som kanske var tanken. Good News säger jag bara. Har en sån där bra känsla i magen inför ESC :D
Scenen börjar bli klar kan jag berätta också och den ser inte helt fy skam ut vill jag lova!! Hittade några bilder på ESCs hemsida som jag kände att jag ville visa. längtarlängtarlängtar





Hur cool verkar den inte? Sååååå cool <3

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0